Reteta paine cu usturoi

Printeaza

Reteta paine cu usturoi din: unt, usturoi, patrunjel.

Ingrediente:

  • 120 g (1/2 cană) de unt înmuiat sau margarină
  • 6 căţei mari de usturoi
  • 15 g (1 lingură) de pătrunjel tocat foarte fin (facultativ)

 

Mod de preparare:

Reteta paine cu usturoi: Puneţi toate ingredientele într-un castron şi amestecaţi până când pasta devine omogenă.

Intindeti pe pâine (pentru cei cu adevărat gurmanzi, ungeţi pâinea pe ambele părţi), înveliţi totul în folie de aluminiu şi puneţi în cuptorul preîncălzit la 220°C timp de aproximativ 25 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

Gyros de pește

Descoperă rețeta perfectă pentru o cină mediteraneană ușoară și delicioasă. Gyros de pește este o reinterpretare creativă a clasicului gyros grecesc, ideal pentru cei care doresc să se bucure de gusturi mediteraneene cu un twist mai sănătos. Acest fel de mâncare combină textura fragedă a peștelui cu aromele bogate ale condimentelor […]

Musaca cu Ciuperci și Brânză Feta

Rețeta Savuroasă pentru o Cină Sănătoasă și Delicioasă: o variantă vegetariană și gustoasă a celebrului preparat tradițional. Această rețetă combină aromele bogate și pământii ale ciupercilor cu cremozitatea brânzei feta, oferind un preparat ușor, dar sățios. Timp de pregătire: 20 minute Timp de gătire: 40 minute Timp total: 1 […]

Frigărui de struț cu legume

Frigărui de struț cu legume – o opțiune delicioasă și inovatoare pentru cei care doresc să experimenteze cu carne mai puțin comună. Carnea de struț este renumită pentru textura sa fină și pentru faptul că este o sursă excelentă de proteine cu conținut scăzut de grăsimi. Combinată cu legume proaspete și aromate, această rețetă devine […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.