Reteta pasta de jumari

Printeaza

Reteta pasta de jumari din: jumari, mustar, oua, piper, telemea, castraveciori, gogosari.

Ingrediente:Reteta_pasta_de_jumari

  • 300-400 g jumări împănate
  • 3 linguri muştar iute
  • 1 ceapă de dimensiune mijlocie
  • 4 ouă
  • piper negru măcinat boia dulce sau iute
  • 200 g telemea
  • 3 castraveciori acri
  • 2-3 gogoşari muraţi pentru decor

 

Mod de preparare:

Fierbi ouăle tari, apoi le cureţi şi le zdrobeşti. Dai brânza pe razatoarea mică. Cureţi ceapa şi o speli. Treci prin maşina de tocat jumările şi ceapa. Decojeşti castraveţii şi îi tai mărunt sau îi razi fin.

Amesteci într-un castron brânza, pasta de jumari, ouăle zdrobite şi castraveciorii. Condimentezi pasta după gust.

Serveşti pasta pe felii de pâine prăjită, sub formă de tartine pe care le decorezi cu fâşii de gogoşar roşu. Vara, poţi să ornezi tartinele cu rondele de roşii proaspete sau de ardei capia.

Sfat: Pentru ca jumările să-ţi iasă bune, topeşte la foc mic bucăţi proaspete de osânză şi slănină împănată.

Reteta pasta de jumari

Reteta_pasta_de_jumari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.