Reteta pasta de sunca

Printeaza

 Reteta pasta de suncaPasta de sunca

Ingrediente:

  • 300 g suncă presata
  • 3 oua
  • 100 g unt
  • sare
  • piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Pui ouale sa firba in apa rece cu sare. Intre timp, treci de doua ori sunca prin masina de tocat carne si tocatura o freci foarte bine pe urma cu untul si galbenusurile fierte tari.

Pasta de sunca

Potrivesti de sare, piper si o dai la rece.

Pastă de şuncă

Pasta de sunca1

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.