Reteta paste cu legume
PrinteazaReteta paste cu legume din: paste, dovlecel, ardei, usturoi, ulei, ceapa, rosii, cascaval, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 pachet paste fără ou
- 1 dovlecel
- 2 ardei graşi
- 5 căţei usturoi
- 2 linguri ulei
- 1 ceapă
- 5 roşii
- 150 g caşcaval de post, ras
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbi pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj, le scurgi şi păstrezi o cană din apa în care au fiert. Separat, incingi uleiul şi căleşti uşor usturoiul zdrobit, apoi adaugi ceapa tăiată julien şi le sotezi uşor.
Pui, pe rând, ardeii graşi, apoi dovlecelul tăiat şuviţe şi amesteci. După ce se înmoaie legumele, adaugi roşiite date prin răzătoare, sare şi piper după gust.
Laşi aproximativ 15 minute să fiarbă sosul, apoi pui pastele, amesteci şi dai deoparte. Le serveşti presărate cu caşcaval.
Pofta buna!