Steak de Porc cu Sos de Muștar și Miere din: steak de porc, sare, piper, ulei, miere, mustar, otet, usturoi, sare, piper. Pentru iubitorii de carne, steak-ul reprezintă alegerea ideală pentru o cină rafinată și plină de savoare. Această rețetă îmbină dulceața mierii cu picanteria muștarului, oferind un contrast de arome care transformă un simplu […]
Reteta paste Primavera
PrinteazaReteta paste Primavera din: paste, salam sau carnat picant, parmezan, busuioc, otet, ulei, sare.
Ingrediente:
- 400 g paste
- 150 g salam sau cârnat picant şi foarte uscat
- 100 g parmezan
- busuioc verde
- 2-3 linguri oţet balsamic
- 3-4 linguri ulei
- sare
Mod de preparare:
Reteta paste Primavera: Pentru început, se pun pastele să fiarbă în apă cu sare şi cu 1-2 linguri ulei de măsline. Se lasă să fiarbă conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
După ce au fiert pastele, se scot în sită şi se pun sub jetul de apă rece. Se scurg apoi.
Intre timp, se taie cârnatul fâşii subţiri şi parmezanul cubuleţe. Se spală busuiocul şi se toacă mărunt.
Pastele fierte se pun într-un bol, se adaugă salamul şi parmezanul şi se presară cu sare şi oţet balsamic, după gust. Se servesc ornate cu busuioc.
Pofta buna!
Legume la Tigaie cu Quinoa din: quinoa, apa, ardei, morcovi, broccoli, fasole verde, usturoi, sos de soia, ulei, ghimbir, sare, piper. Descoperiți secretul unei mese sănătoase și pline de gust cu rețeta noastră de Legume. Această combinație nutritivă de legume crocante și quinoa bogată în proteine vă va revigora organismul și vă va satisface papilele […]