varza, morcovi, ardei, ceapa verde, seminte de susan, ceai verde, ulei, miere, otet, sare, piper. Descoperiți savoarea unei salate asiatice autentice, îmbrăcată într-un dressing de ceai verde inedit și plin de aromă. Această salată reprezintă combinația perfectă între texturile crocante ale legumelor proaspete și un dressing […]
Reteta paste cu vinete
PrinteazaReteta paste cu vinete din: paste, vinete, ardei, rosii, ceapa, ulei, usturoi, zahar, busuioc, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g paste
- 4 vinete
- 2 ardei sau gogoşari
- 6 roşii
- 2 cepe
- 1 ceaşcă de ulei
- 3 căţei de usturoi
- 2 linguriţe de zahăr
- 1 crenguţă de busuioc sau 1/2 legătură de pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Reteta paste cu vinete: Vinetele se spală, se curăţă, se taie rondele, se sărează şi se lasă la scurs 30 de minute în strecurătoare.
Cepele se taie solzişori, ardeii se taie felii subţiri.
Intr-o cratiţă se pune -un strat de vinete, un strat de ardei, un strat de ceapă, un strat de roşii tăiate rondele, se adaugă zahăr, sare şi piper.
Se continuă aşezarea pe straturi, ultimul strat fiind de roşii.
Deasupra se adaugă usturoiul, busuiocul, sarea si piperul.
Pofta buna!
Salată Asiatică Crocantă cu Dressing de Ceai Verde
Takoyaki: Rețetă Autentică și Sfaturi – Mâncare de Stradă Tradițională din Japonia
Takoyaki, acele bile de aluat savuroase umplute cu bucăți de caracatiță, nu sunt doar o gustare populară în Japonia, ci și un exemplu fascinant al inovației și creativității culinare a țării. Originar din Osaka, un oraș cunoscut pentru contribuțiile sale importante la bucătăria […]
Foarte bune pastele cu vinete 🙂