Reteta pastrav cu legume la cuptor
PrinteazaReteta pastrav cu legume la cuptor din: pastrav, rosii, ardei, ceapa, ulei, apa, foi de dafin, sare, piper, vin.
- 6 bucăţi păstrăv
- 2-3 roşii
- 2 ardei
- 2 cepe
- 100 g ulei
- puţină apă
- foi de dafin
- piper
- sare
- puţin vin alb
Mod de preparare:
Cureţi bine peştele, îl speli şi îl condimentezi cu sare şi piper. Il pui într-o tavă dreptunghiulară.
Speli şi tai bucăţi mari legumele: roşiile, ardaiul, ceapa. Le presari peste peşte, adaugi folile de dafin, uleiul şi puţină apă şi dai la cuptor.
Dupa ce s-a copt peştele cam la jumătate, adaugi vinul alb, ca să-l aromatizezi.
Reteta pastrav cu legume la cuptor
Pofta buna!