Reteta peste pe pat de legume

Printeaza

Reteta peste pe pat de legume din: file cod, ardei, masline, usturoi, praz, foi de dafin, sare, piper, lamaie, ulei, unt, patrunjel.

Ingrediente:Reteta_peste_pe_pat_de_legume

  • 4 fileuri cod
  • 2 ardei graşi verzi
  • 2 ardei graşi roşii
  • 50 g măsline
  • 5 căţei usturoi
  • 1 praz
  • foi dafin
  • sare
  • piper
  • lămâie
  • 2 linguri ulei
  • 1-2 linguri unt
  • câteva fire pătrunjel

 

Mod de preparare:

Speli şi usuci bine fileurile, apoi le ungi cu ulei şi le dai cu sare şi piper după gust.

Cureţi primele două foi de la praz, apoi îl tai rondele: toată partea albă şi puţin din cea verde. Tai fâşii ardeii graşi şi zdrobeşti usturoiul.

Ungi o tavă cu unt, aşezi legumele, le amesteci, le dai cu sare şi piper şi aşezi peste ele fileurile de peşte. Pui, după gust, şi foi de dafin, apoi dai tava la cuptorul încins, acoperită cu folie, 15 minute.

Scoţi folia, pui măslinele, şi mai ţii încă 15-20 de minute. Serveşti cu pătrunjel tocat fin şi zeamă de lămâie.

Reteta peste pe pat de legume

Reteta_peste_pe_pat_de_legume

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.