Friptură de Rață cu Sos de Portocale. Un clasic al bucătăriei franțuzești, cunoscut sub numele de “Canard à l’Orange“. Este un fel de mâncare sofisticat, care îmbină textura bogată și aroma puternică a raței cu dulceața acidulată a portocalelor, creând un contrast de gusturi care încântă palatele cele mai rafinate. Timp de preparare Pregătire: 20 […]
Reteta pilaf de pui
PrinteazaReteta pilaf de pui din: pui, morcovi, ceapa, patrunjel, ardei, orez, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 pui
- 2 morcovi
- 1 ceapă
- 1 pătrunjel
- 1 ardei gras
- 1 cană orez
- 1 legătură pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Reteta pilaf de pui: Porţionezi puiul şi îl pui la fiert. Il spumuieşti, apoi adaugi legumele tăiate după dorinţă.
Laşi la fiert până când carnea este făcută. Strecori zeama şi o dai deoparte. Dezosezi puiul.
Răstorni într-un vas mai mare orezul, torni 3 căni cu zeamă, adaugi carnea de pui, potriveşti gustul de sare şi piper şi dai la cuptorul încins până când se umflă orezul.
Serveşti pilâful presărat cu pătrunjel verde tăiat fin.
Pofta buna!
Infuzie de troscot pentru pietre la rinichi
Infuzie de troscot pentru pietre la rinichi: Remediu natural pentru sănătatea rinichilor. Troscotul (Polygonum aviculare) este o plantă medicinală cu proprietăți diuretice, antiinflamatoare și litotritice, fiind utilizată pentru susținerea sănătății rinichilor și eliminarea pietrelor. Infuzia de troscot ajută la fragmentarea și eliminarea calculilor renali, precum și la prevenirea formării acestora. Ingrediente 1-2 lingurițe de troscot […]