Reteta pilaf

Printeaza

Reteta pilaf din: orez, ceapa, ulei, sare, patrunjel, piper.

Ingrediente:Reteta pilaf

  • 350 g orez
  • 2 cepe
  • 2 linguri de ulei
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Orezul se spală în mai multe ape. Ceapa se curăţă, se spală, se taie mărunt şi se înăbuşă în ulei.

Se adaugă orezul, piperul, sarea, o parte din verdeaţa tocată mărunt şi 1 l de apă. Se lasă la fiert până dă în clocot, apoi se dă la cuptor 30-40 de minute. Se serveşte cu pătrunjel tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.