Reteta pizza cu de toate

Printeaza

 Reteta pizza cu de toate

Ingrediente:Pizza cu de toate

  • 200 g făină
  • 1 ou
  • drojdie cat o nucă
  • 1/2 pahar lapte
  • sare
  • 1/2 linguriţă zahăr

Ingrediente umplutură:

  • 200 g ciuperci din conservă
  • 100 g caşcaval sau telemea
  • 2-3 cârnaţi
  • 4-5 felii subţiri de şuncă
  • 1 ou
  • 2 linguri pastă de tomate
  • sare
  • piper
  • condiment tip Delikat
  • zahăr

 

Mod de preparare:

Faci o maia din drojdie, zahăr, 1 lingură faină şi una de lapte şi o laşi la crescut timp de 10 minute, apoi o amesteci cu toate ingredientele pentru aluat, pui şi un praf de sare, frămânţi bine şi laşi la dospit alte 15 minute.

Pregăteşti între timp umplutura: speli bine ciupercile şi le tai mărunt, caşcavalul îl dai pe râzătoare, iar câmaţii îi tai felii. Separat, amesteci pasta de tomate cu 1/2 linguriţă de zahăr şi condiment, sare şi piper după gust.

Intinzi apoi aluatul într-o tavă rotundă unsă cu margarină, pui peste el pasta de tomate, ciupercile, câmaţii, feliile de şuncă şi la sfârşit oul bătut, amestecat cu caşcavalul ras. Dai pizza la cuptor pentru 25 de minute.

Pizza cu de toate

Pizza cu de toate

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.