Reteta placinta cu ciuperci si ceapa

Printeaza

Reteta placinta cu ciuperci si ceapa din: foi de placinta, ciuperci, ceapa, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • foi de plăcintă
  • 1/2 kg ciuperci
  • 1 pahar de ulei
  • 3 cepe
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se curăţă, se spală bine şi se taie fe­lii subţiri.

Ceapa se taie solzişori, se amestecă cu ciupercile, uleiul şi se înăbuşă. Se potriveşte de sare şi piper

. Când zeama de la ciuperci a scă­zut, se lasă să se răcească.

Această umplutură se întinde pe foaia de plăcintă, după care se ru­lează.

Rulourile se ung cu puţin ulei, se pun în cuptor la foc potrivit într-o tavă unsă în preala­bil cu margarină.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Vreau si eu din placinta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.