Ardei umpluti cu legume din: ardei grasi, orez, morcovi, ceapa, patrunjel, suc de rosii, apa, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
10 ardei grasi
250 g orez
2 morcovi
2 cepe
1 legatura patrunjel
1 pahar suc de rosii
1 pahar de apa
ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Tai ceapa cubuleţe, morcovii îi dai prin râzătoare şi pui totul într-o tigaie încinsă cu ulei.
Le căleşti aproximativ 10 minute. Intre timp, speli orezul, îl pui într-o cratiţă, îl acoperi cu apă şi-l fierbi, amestecând continuu până când se absoarbe toată apa.
Amesteci compoziţia din tigaie cu orezul, condimentezi cu sare, piper şi adaugi pătrunjelul tăiat mărunt.
Laşi compoziţia la răcorit. Speli ardeii, îi cureţi de seminţe şi îi umpli cu amestecul de orez cu legume.
Aşezi ardeii umpluţi într-un vas, apoi torni peste ei paharele cu suc de roşii şi cu apă.
Pui ceaunul pe foc, iar când începe să clocotească, îl dai la cuptorul preîncălzit aproximativ 50 de minute.
Ardei umpluti cu branza telemea din: ardei, branza telemea si branza de vaci, unt, marar, ceapa, rosie. Ingredinete: 4 ardei 1 ceapa 200 gr. brinza telemea 50-100 gr. brinza de vaci 1 lingura marar tocat 50 gr. unt 1 rosie Mod de preparare: Se spala ardeii, se scot cotoarele, se scutura bine de seminte, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.