Reteta de post: Bors de cartofi

Printeaza

Bors de cartofi din: apa, cartofi, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, ulei, leustean, bors.

Ingrediente:Bors de cartofi

  • 1 l apa
  • 4 cartofi, taiati ca pentru piure
  • 2 morcovi, taiati cuburi
  • 2 radacini de patrunjel, taiate marunt
  • 1 ceapa mijlocie, tocata
  • 1 lingurita ulei
  • 2 linguri leustean, tocat marunt
  • 1 cana bors

 

Mod de preparare:

Se călesc morcovii, ceapa şi pătrunjelul în ulei şi puţină apă.

Când s-au înmuiat, se adăugă cartofii tăiaţi cubuleţe. Se lasă la-fiert până se înmoaie cartofii, fără însă să se sfărâme.

Se acreşte cu borşul fiert separat. Când s-a oprit din fiert, se adaugă leuşteanul şi o crenguţă de cimbru.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Gabriela Martin

    Perfecta pentru post, reteta asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.