Reteta de post: Chiftelute de ciuperci

Printeaza

Reteta de post: Chiftelute de ciuperci din ciuperci, cartofi, orez, ceapa, boia, patrunjel, sare, piper, ulei, faina.

Ingrediente:Reteta de post: Chiftelute de ciuperci

  • 500 g ciuperci
  • 3 cartofi potriviţi
  • 3 linguri orez
  • 2 cepe mici
  • boia
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit
  • 4 linguri făină

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii şi îi pui la fiert. Separat, pui la fiert orezul.

Căleşti puţin ceapa tocată. Cartofii fierţi îi scurgi, îi pasezi şi îi amesteci cu orezul fiert, ceapa călită, pătrunjelul tocat şi ciupercile date prin maşina de tocat. Pui boia, sare şi piper, după gust. Din compoziţia rezultată faci chifteluţe, pe care le dai prin făină şi le prăjeşti în ulei încins.

Serveşti shifteluţele calde.

 

 

Reteta de post: Chiftelute de ciuperci

Reteta de post: Chiftelute de ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.