Reteta de post: Supa crema de urzici
PrinteazaSupa crema de urzici din: urzici, cartofi, ceapa, lapte de soia, usturoi, ulei de masline.
- 1 kg urzici
- 2 cartofi
- 1 ceapa
- 100 ml lapte de soia
- 2 catei de usturoi
- ulei de masline
Mod de preparare:
Taie mărunt ceapa şi căleşte-o în ulei împreună § cu usturoiul tocat.
Adaugă sj morcovul ras şi cartofii tăiaţi în cubuleţe.
Stinge cu un litru de apă şi lasă legumele să fiarbă. Adauga frunzele de urzici oparite separat si lasa pe foc cateva minute.
Scurge-le, apoi paseaza-le cu blenderul. Incorporeaza laptele de soia si subtiaza supa cu zeama in care au fiert legumele, pana ce obtii consistenta dorita.
Supa crema de urzici
Pofta buna!
Nu pot sa mananc urzici