Reteta prajitura cu banane

Printeaza

Reteta prajitura cu banane din: tofu, faina, stafide, smantana, migdale, piure de banane, sare, zahar.

Ingrediente:

  • 300 g branza tofu
  • 4 linguri făină
  • 100 g stafide
  • 200 ml smântână vegetală
  • 1 mână migdale zdrobite
  • 180 g piure de banane
  • 1 praf sare
  • zahăr pudră, pentru decor
  • 10 migdale întregi

 

Mod de preparare:

Combini zahărul cu sarea, adaugi smântână, brânza scursă şi bine mixată, migdalele, stafidele şi piureul de banane.

Torni făina în ploaie şi amesteci.

Intinzi aluatul într-o tavă tapetată, apoi pui migdalele întregi şi dai la cuptor 35-40 de minute, până trece testul scobitorii.

Serveşti prăjitura presărată cu zahăr pudră.

 

Pofta buna!

 

 

Campari Punch

Campari Punch: o băutură festivă, vibrantă și plină de arome intense, perfectă pentru petreceri și întâlniri cu prietenii. Cu o bază amară oferită de Campari, completată de sucuri de fructe proaspete și apă carbogazoasă, acest punch reușește să fie echilibrat, răcoritor și sofisticat. Este alegerea ideală pentru evenimente elegante sau petreceri de vară. Ingrediente pentru […]

Mușchi de Porc Învelit în Bacon cu Sos de Măr și Salvie

Mușchi de Porc Învelit în Bacon cu Sos de Măr și Salvie: o rețetă delicioasă și impresionantă, perfectă pentru o cină specială sau un prânz de duminică în familie. Combinatia de bacon crocant, carne suculentă de porc și un sos dulce-acrișor de măr cu note de salvie face acest fel de mâncare irezistibil și plin […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.