Reteta prajitura cu capsune

Printeaza

Reteta prajitura cu capsune din: faina, zahar, unt, capsune, praf de copt, lapte, oua.

 

Ingrediente:

  • 100 g făină
  • 100 g zahăr
  • 35 g unt topit
  • 500 g căpşune
  • 2 plicuri zahăr vanilinat
  • un plic praf de copt
  • 300 ml lapte
  • 4 ouă

 

Mod de preparare Reteta prajitura cu capsune:

Ouăle, zahărul şi zahărul vanilinat se mixează împreună, se adaugă făina, praful de copt, apoi untul topit şi laptele.

Intr-o formă unsă cu unt se pun căpşunele tăiate felioare.

Se toarnă amestecul cu ouă şi lapte. Se lasă la cuptor pentru 30 de minute.

 

 

Pofat buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.