Reteta prajitura cu fistic
PrinteazaReteta prajitura cu fistic
- 4 albuşuri
- 250g zahăr
- 2 linguri făină
- 150g unt
- un vârf de cuţit praf de copt
- 250g fistic măcinat
- un vârf de cuţit sare
Mod de preparare:
Se amestecă într-un bol făina cu pudul de copt, sarea, 150g fistic măcinat şi 150g zahăr.
Se omogenizează bine, apoi se adaugă albuşurile bătute spumă şi 50g unt topit. Se toarnă compoziţia într-o tavă şi se coace 35 de minute, la foc potrivit.
Se lasă să se răcească şi se taie în două.
Se amestecă untul cu fisticul şi zahărul rămase şi se întinde crema înte cele două foi de blat. Se pudrează cu zahăr şi se taie în pătrate.
Pofta buna!
Imi place mult fisticul, as manca in fiecare zi.