Reteta pricomigdale

Printeaza

 Reteta pricomigdale

Ingrediente:Reteta pricomigdale

  • 430 g migdale
  • 400 g zahăr
  • 40 g făină
  • 5-6 albuşuri
  • vanilie

 

Mod de preparare:

Albuşurile se amestecă la cald cu zahărul şi cu vanilia. Cînd începe să facă spumă se adaugă 380 g migdale măcinate şi făina.

Cu duiul se toarnă pricomigdalele pe o tavă cu hîrtie pergament. Pe fiecare pricomigdală se pun bucăţi de migdale (50 g) şi se dă la cuptor foarte moderat circa 40 mi­nute.

Cînd s-au răcit, se scot de pe hîrtia care se udă să iasă uşor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.