Reteta pui aromat cu rozmarin
PrinteazaReteta pui aromat cu rozmarin din: piept de pui, ceapa, ardei, rosii, unt, ulei, vin, rozmarin, sare, piper.
Ingrediente:
- un piept de pui
- 3 cepe
- 2 ardei graşi
- 5 roşii
- 50 g unt
- 2 linguri ulei
- 100 ml vin alb
- puţin rozmarin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se unge cu unt din belşug, se presară cu sare şi piper şi se aşază în tava de copt.
Legumele se spală, se curăţă de seminţe sau coajă, acolo unde este cazul, si se taie bucăţi mari.
Se amestecă apoi legumele cu ulei, sare şi piper.
Se aşază legumele pe lângă carne, se pune rozmarinul şi se toarnă vinul.
Se lasă la cuptor 40 de minute, stropind carnea cu sosul din tavă.
Reteta pui aromat cu rozmarin
Pofta buna!