Reteta pui aromat

Printeaza

Reteta pui aromat din: pui, sare, piper, usturoi, oregano, ulei.

Ingrediente:Reteta pui aromat

  • 1 pui
  • sare grunjoasă
  • piper
  • 5 căţei usturoi zdrobiţi
  • 1 linguriţă oregano
  • 1 lingură ulei balsamic
  • 1-2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Speli şi usuci puiul. Zdrobeşti într-un mojar usturoiul şi îl amesteci cu sarea, piperul, oregano, oţetul şi uleiul. Cu această compoziţie ungi bine puiul pe interior şi pe exterior. Ungi o tavă cu puţin ulei, îl aşezi în ea şi il acoperi cu folie.

Dai la cuptorul încins 40-50 de minute, scoţi folia şi il mai ţii până când se rumeneşte. Stropeşti, din când în cănd, cu sosul format în tavă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.