O o alegere excelentă pentru cei care caută o masă rapidă, nutritivă și plină de gust. Combinația de ouă bogate în proteine și avocado, o sursă fantastică de grăsimi sănătoase, face acest sandviș nu doar delicios, ci și extrem de sățios și benefic pentru sănătate. Este ideal pentru un mic […]
Reteta pui cu ciuperci si smantana
PrinteazaReteta pui cu ciuperci si smantana din: tacamuri de pui, ciuperci, smantana, morcov, ceapa, ardei, faina, vin, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g tacâmuri de pui
- 5-6 ciuperci
- 250 ml smântână de gătit
- un morcov
- o ceapă
- un ardei gras
- 2 linguri făină
- 100 ml vin alb sec
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
In oala de fiert se încinge uleiul şi se rumenesc toate bucăţile de pui, tăiate mărunt.
adaugă apoi făina, se amestecă imediat, se pun morcovul tăiat mai mare, ceapa întreagă şi ardeiul gras tăiat în două, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 30 de minute.
Intre timp ciupercile se călesc într-o tigaie fără grăsime, cât să-şi lase apa în exces.
strecoară supa obţinută de la fierberea puiului, se curăţă cât se poate carnea de pe oase şi se pune apoi cu ciupercile într-o cratiţâ. Se adaugă smântână şi se completează cu supă. Se mai lasă pe foc 10 minute.
La final, se potriveşte gustul de sare şi piper.
Pofta buna!
Apă de trandafiri pentru tonifierea pielii
Rețetă naturală pentru un ten radiant. Apa de trandafiri este un tonic natural extrem de apreciat în îngrijirea pielii, cunoscut pentru proprietățile sale calmante, antiinflamatoare și de hidratare. Este folosită de secole pentru a îmbunătăți aspectul pielii, ajutând la tonifierea și revitalizarea acesteia. Preparată din petale de trandafiri, această […]