Reteta pui cu ciuperci si bere
PrinteazaReteta pui cu ciuperci si bere din: copane de pui, ciuperci, sare, piper, bere, cimbru.
- 4 copane de pui
- 200-300 g ciuperci champignon
- 1 linguriţă cu sare
- 1 linguriţă cu piper
- 1 linguriţă cu cimbru
- 300 ml bere neagră
Mod de preparare:
Crestează copanele de pui şi freacă-le bine cu sare, piper şi cimbru. Curăţă ciupercile de codiţe şi spală-le bine.
Pune-le într-un vas termorezistent uns cu ulei, alături de copane, sărează-le şi toarnă berea pe
lângă ele.
Coace în cuptorul preîncălzit la foc mediu, până se rumenesc copanele. Atunci când se rumenesc pe o parte, întoarce-le şi continuă până când sunt gata.
Serveşte-le ca atare, sau cu o garnitură.
Reteta pui cu ciuperci si bere
Pofta buna!