Reteta pui in aluat

Printeaza

Reteta pui in aluat din: piept de pui, oua, lapte, faina, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Reteta_pui_in_aluat

  • 600 g piept de pui fără os
  • 3 ouă
  • 3 linguri de lapte
  • 1 cană de făină
  • 1 linguriţă de praf de usturoi
  • ulei de prăjit
  • sare
  • piper
  • valeriană (garnitură)

 

Mod de preparare:

Porţionează pieptul de pui şi condimentează-l cu sare, piper şi praf de usturoi. Bate ouăle cu puţină sare, adaugă făină şi lapte cât să iasă o compoziţie ca de clătite.

Dă feliile de carne prin acest amestec şi rumeneşte-le pe ambele părţi în uleiul încins. Serveşte-le cu valeriană.

Reteta pui in aluat

Reteta_pui_in_aluat

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.