Reteta pui in sos dulce-acrisor

Printeaza

Reteta pui in sos dulce-acrisor din: ardei, morcov, broccoli, pastai, ciuperci, piept de pui, spaghete, sos de soia, ketchup, zahar, otet, sare, piper.

Ingrediente:Reteta pui in sos dulce-acrisor

  • 2 ardei graşi (gogoşari) tăiaţi felii subţiri
  • 1 morcov tăiat felii
  • 1 broccoli
  • 10-20 păstăi verzi, taiate jumătăţi
  • 6-7 ciuperci tăiate felii
  • 1-2 piepţi pui, dezosaţi tăiaţi cuburi
  • 1/2 pachet de spaghete sau tăiţei chinezeşti

Pentru sos:

  • sos de soia
  • 3-4 linguri ketchup
  • 1 linguriţă oţet
  • 1 linguriţa zahăr
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierbe pieptul de pui, se taie cuburi şi se pune într-o tigaie, împreună cu legumele şi se călesc în puţin ulei, aproximativ zece minute.

Se adaugă sosul obţinut din amestecarea ingredientelor şi se mai lasă pe foc timp de încă două minte. Se adaugă sare şi piper.

Intre timp se fierb pastele, se scurg de apă, se aşază în farfurie şi peste ele se toarnă legumele şi puiul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.