Cannelloni cu Brânză Gouda și Pui – un preparat italian delicios, perfect pentru mesele de familie sau pentru ocazii speciale. Combinând pastele cannelloni cu un umplutură cremoasă de pui și brânză Gouda, acest fel de mâncare oferă o explozie de arome și texturi care va cuceri orice gurmand. Cannelloni este un tip de paste italian […]
Reteta de pui cu legume
PrinteazaReteta de pui cu legume din: cartofi, mazare, supa de carne, unt, sare, piper, pui, vin, rosii, usturoi, cimbru.
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 600 g mazăre boabe
- 1 ceaşcă supă de carne
- 50 g unt
- sare
- piper
- 2 pui
- 1 ceaşcă vin alb sec
- 8 roşii coapte bine
- 1 căpătână usturoi
- cimbru
Mod de preparare:
Tai puii în două, pe lung, îi sărezi şi piperezi şi îi pui în unt la prăjit.
Usturoiul îl faci pastă. Dupa ce s-a rumenit carnea, o stingi cu supă şi vin alb, adaugi usturoiul şi cimbrul şi laşi la foc potrivit să scadă.
Cureţi roşiile şi le tai rondele. Când zeama a scăzut, adaugi feliile de roşii şi pui friptura în cuptor, la foc mic, încă un sfert de oră.
Inăbuşi mazărea în unt cu apă şi puţină sare şi laşi până se înmoaie şi se leagă sosul. Prăjeşti cartofii în ulei încins până se rumenesc.
Aşezi pe un platou carnea rumenă, cu roşii în mijloc şi mazărea şi cartofii aşezaţi de jur-împrejur.
Pregăteşti şi o salată de varză albă dulce, cu zeamă de lămâie şi ulei de măsline, sare şi piper după gust.
Reteta de pui cu legume
Pofta buna!
Supă de Pui cu Vermicelli – este un preparat clasic, reconfortant și plin de arome. Această supă este perfectă pentru zilele reci sau când simți nevoia de ceva cald și hrănitor. Combinația de pui, legume și vermicelli oferă o masă echilibrată și bogată în nutrienți. Este ușor de preparat și aduce beneficii semnificative pentru sănătate […]