Reteta rapida de crap cu sos picant

Printeaza

Reteta rapida de crap cu sos picant din: crap, ardei iuti, ceapa verde, usturoi, patrunjel, lamai, ghimbir, vin, sare, ulei, menta.

Ingrediente:Reteta rapida de crap cu sos picant

  • 2 bucăţi crap
  • 3 ardei iuţi (asortaţi, roşu şi verde)
  • 1 legătură ceapă verde
  • 5 căţei de usturoi
  • pătrunjel
  • 2 lămâi
  • 1 cm rădăcină ghimbir
  • 3-4 linguri vin alb
  • sare
  • ulei
  • mentă pentru decor

 

Mod de preparare:

Se dă peştele cu un praf de sare, se stropeşte cu puţină zeamă de lămâie şi vin.

Se pune fiecare bucată în foaie de pergament, se strânge bine la capete şi se dă la cuptor pentru 15 minute.

Intre timp, se curăţă ardeii iuţi şi se taie mărunt. Usturoiul şi ceapa se feliază cât mai fin, iar ghimbirul se decojeşte şi se dă pe răză-toarea mică. Se amestecă toate ingredientele, se adaugă pătrunjelul tocat mărunt şi se potriveşte salsa după gust de sare, piper şi lămâie.

Se serveşte peştele cald, cu această salsa picantă, alături de cartofi prăjiţi sau preparaţi la cuptor.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.