Reteta rosii umplute cu peste

Printeaza

Rosii umplute cu peste din: rosii, peste, orez, ulei, sare, morcov, verdeata, iaurt.

Ingrediente:Rosii umplute cu peste

  • 3-4 roşii mijlocii
  • 100 g carne de peşte fără oase
  • 1 lingură cu orez fiert
  • 1 linguriţă cu ulei
  • sare
  • 1 morcov ras
  • verdeaţă
  • iaurt

 

Mod de preparare:

Spălaţi roşiile, decupaţi codiţele şi scoateţi-le miezul, lăsaţi-le să se scurgă. Amestecaţi carnea de peşte cu morcovul ras, miezul de roşii, sare, verdeaţă tocată, orez fiert şi puţin ulei.

Frământaţi amesticul umpleţi roşiile, le aşezaţi în vas smăl­ţuit şi le acoperiţi cu apă caldă. Lăsaţi să fiarbă 30 min, acoperiţi cu iaurt şi serviţi ca aperitiv.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.