Reteta rosii umplute cu peste
PrinteazaRosii umplute cu peste din: rosii, peste, orez, ulei, sare, morcov, verdeata, iaurt.
- 3-4 roşii mijlocii
- 100 g carne de peşte fără oase
- 1 lingură cu orez fiert
- 1 linguriţă cu ulei
- sare
- 1 morcov ras
- verdeaţă
- iaurt
Mod de preparare:
Spălaţi roşiile, decupaţi codiţele şi scoateţi-le miezul, lăsaţi-le să se scurgă. Amestecaţi carnea de peşte cu morcovul ras, miezul de roşii, sare, verdeaţă tocată, orez fiert şi puţin ulei.
Frământaţi amesticul umpleţi roşiile, le aşezaţi în vas smălţuit şi le acoperiţi cu apă caldă. Lăsaţi să fiarbă 30 min, acoperiţi cu iaurt şi serviţi ca aperitiv.
Pofta buna!