Reteta rulada cu gem

Printeaza

 Reteta rulada cu gem

Ingrediente:Reteta rulada cu gem

  • 150 g zahăr
  • 120 g făină
  • 6 ouă
  • vanilie
  • 30 g unt
  • 250 g gem de căpşuni,caise

 

Mod de preparare:

Zahărul se amestecă cu gălbenuşurile şi cu vanilia, apoi încet, cu al­buşurile bătute spumă tare făina şi cu untul la urmă.

Pe o tavă de pati­serie se pune hîrtie, se unge cu unt şi se pune compoziţia pe toată suprafaţa. Se coace la cuptor încins 10-12 minute se scoate şi se întoarce cu hîrtia deasupra.

Se scoate hîrtia, se unge cu gem, se rulează si se presară cu zahăr pudră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.