Reteta rulada de legume (varianta)
PrinteazaReteta rulada de legume din: sfecla, varza, morcovi, ciuperci, telina, ardei, ulei, sare, piper, ou, iaurt, faina, drojdie.
- 100 g sfeclă roşie
- 100 g varză roşie
- 100 g morcovi
- 1 kg ciuperci champignon
- 100 g ţelină
- 1 ardei gras mare
- 2 linguriţe ulei
- sare
- piper
Pentru aluat:
- 1 ou
- 150 g iaurt
- 250-300 g făină
- 1/2 pachet drojdie
Mod de preparare:
Speli legumele. Pui 1-2 linguriţe cu ulei într-o tigaie. Laşi să se încingă uleiul. Apoi adaugi legumele spălate şi tăiate mărunt. Le căleşti. Adaugi sare şi piper, după gust.
După ce s-au călit, prepari foaia pentru aluat. Din iaurt, puţină drojdie, făină şi ou faci o foaie de aluat. O umpli cu legumele călite, doar după ce legumele s-au răcit.
După ce ai modelat rulada, o pui într-o tavă de cuptor, pentru a sta 40 de minute la foc mic.
Reteta rulada de legume
Pofta buna!