Reteta rulada din picior de porc

Printeaza

 Reteta rulada din picior de porc

Infierbânţi untura şi căleşti ceapa tăiată mărunt. Speli splina, o tai bucăţele pe care le pui la prăjit lângă ceapă, apoi le laşi la răcit. Treci apoi compoziţia de 2-3 ori prin maşina de tocat, adaugi condimentele şi untul.

Amesteci şi o pui într-o formă de chec udată cu apă rece şi o dai la frigider. A doua zi răstorni checul pe platou şi-l ornezi cu gogoşari şi castraveţi acri sau albuş de ou măruntit.

Reteta rulada din picior de porc

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.