Rulada din omleta cu morcov din: oua, morcovi, dovlecel, ardei, patrunjel, faina, sare, piper, ulei, branza, ceapa, marar, unt. Ingrediente: 6 ouă 2-3 morcovi tineri 1 dovlecel mic 1/2 ardei roşu 1 legătură mică pătrunjel verde 1 lingură făină sare piper 1-2 linguri ulei Pentru umplutură: 400 g brânză dulce câteva codiţe de ceapă verde […]
Reteta rulada cu morcov si telina
PrinteazaReteta rulada cu morcov si telina din: piept de pui, telina, morcovi, sare, piper, cimbru, oregano, ulei, boia, apa.
- 2 bucăţi piept de pui
- 1 ţelină
- 400 g morcovi lungi şi subţiri
- sare
- piper
- cimbru
- oregano
- ulei
- boia de ardei dulce
- 1 cană cu apă
Mod de preparare:
Cureţi pieptul de pui de pieliţa şi de oase şi tai fiecare bucată în jumătate. Din cele 4 porţii rezultate, formezi ruladele.
Morcovul şi ţelina curăţate şi spălate, le fierbi în apă uşor sărată. Opreşti 4 morcovi, iar ceilalţi îi dai pe răzătoarea mare. La fel procedezi şi cu ţelina, o dai tot pe răzătoarea mare.
Condimentezi pieptul de pui cu sare, piper, boia, cimbru şi oregano şi îl ţii timp de 30 de minute la rece.
Pe fiecare bucată de pui, aşezi amestec combinat de morcov şi ţelină date pe râzătoare, iar pe mijloc pui un morcov fiert si rulezi carnea.
Intr-o tavă în care ai pus ulei, adaugi ruladele, torni apa şi dai la cuptor pentru 25-30 de minute.
Serveşti ruladele alături de o salată şi garnitura preferată: cartofi prăjiţi, cartofi natur sau ciuperci coapte.
Reteta rulada cu morcov si telina
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulada din omleta cu morcov
Pofta buna!