Tonka: Ghid Complet – Beneficii, Riscuri, Valori Nutriționale și Rețete Creative. Boabele de tonka sunt semințele arborelui Dipteryx odorata, care crește în America de Sud, în special în Venezuela și Brazilia. Aceste semințe sunt apreciate pentru aroma lor unică, care este o combinație complexă de note dulci, asemănătoare cu vanilia, cu nuanțe de migdale, scorțișoară […]
Reteta salata de andive
PrinteazaReteta salata de andive din: andive, ulei, otet, sare.
Ingrediente:
- 250 g andive
- 2 linguri ulei
- 2 linguri de oţet (sau zeamă de lămâie)
- sare
Mod de preparare:
Reteta salata de andive: Andivele se curăţă de frunzele exterioare şi de cele verzi şi se spală. Se scurg, se taie şuviţe, se aşază în salatieră.
Se adaugă oţet, ulei şi sare.
Pofta buna!
Salata de sparanghel cu susan din: sparanghel, apa, sos de soia, ulei de susan sau masline, seminte de susan. Reteta low carb Ingrediente: 500gr sparanghel 650ml apa 4 lingurite sos soia 2 lingurite ulei de susan sau de masline 1 lingura seminte de susan Mod de preparare: Rupeti coditele de la sparanghel si fierbeti […]
Vin Fiert Aromat – Rețetă Tradițională și Nutrițională
Vin Fiert Aromat – Rețetă Tradițională și Nutrițională din: vin rosu, scortisoara, cuisoare, coaja de portocala, anason, zahar brun. Ingrediente: 1 litru de vin roșu 2 bețișoare de scorțișoară 4 cuișoare Coaja de la o portocală 2 stele de anason 70g zahăr brun (sau după gust) Mod de preparare: Într-o oală mare, combinați vinul […]