Reteta salata berlineza

Printeaza

Reteta salata berlineza din: carne de vita, cartofi, ceapa, castraveti, ardei, maioneza, mustarm ketchup, boia, sare, piper, oua.

Ingrediente:

  • 500 g carne de vită fiartă
  • cartofi fierţi
  • 2 cepe tăiate mărunt
  • 2 castraveţi muraţi, tăiaţi cubuleţe
  • 1 ardei gras, tăiat cuburi

Pentrru sos:

  • maioneză
  • ketchup
  • muştar
  • boia
  • sare
  • piper

Pentru ornat:

  • ouă fierte
  • frunze de salată verde
  • frunze de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Reteta salata berlineza: Carnea fiartă se amestecă bine cu cartofii fierţi tăiaţi cuburi, cu ceapa tăiată mărunt, castraveţii şi ardeii, de asemenea tăiaţi cuburi.

Se toarnă deasupra sosul format din: maioneza amestecată cu ketchup, boia, sare şi piper. Se decorează cu ouă fierte, frunze de pătrunjel şi salata verde.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Zacusca de Praz

Zacusca de Praz – Aceasta varianta de zacusca aduce in prim-plan prazul, un ingredient cu o aroma delicata si usor dulceaga, care se combina perfect cu gustul intens al ardeilor copti si al vinetei. Ingrediente: Praz (1 kg): Prazul adauga o nota dulce si subtila, fiind ingredientul principal al acestei zacusci. Ardei gras rosu (1 […]

Consommé de Curcan

Consommé de Curcan. Aceasta supa clarificata este ideala pentru a pune in valoare aroma delicata a curcanului, oferind in acelasi timp o experienta culinara memorabila. Preparare: 30 minute Gatire: 3 ore Timp total: 3 ore si 30 minute Ingrediente: Carne de curcan (500 g – aripi, piept sau alte parti carnoase): Ofera baza de gust […]

 

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Nina Apostoleanu

    Am facut si eu salata berlineza, dar sub alta forma

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.