Zacusca de Praz – Aceasta varianta de zacusca aduce in prim-plan prazul, un ingredient cu o aroma delicata si usor dulceaga, care se combina perfect cu gustul intens al ardeilor copti si al vinetei. Ingrediente: Praz (1 kg): Prazul adauga o nota dulce si subtila, fiind ingredientul principal al acestei zacusci. Ardei gras rosu (1 […]
Reteta salata berlineza
PrinteazaReteta salata berlineza din: carne de vita, cartofi, ceapa, castraveti, ardei, maioneza, mustarm ketchup, boia, sare, piper, oua.
Ingrediente:
- 500 g carne de vită fiartă
- cartofi fierţi
- 2 cepe tăiate mărunt
- 2 castraveţi muraţi, tăiaţi cubuleţe
- 1 ardei gras, tăiat cuburi
Pentrru sos:
- maioneză
- ketchup
- muştar
- boia
- sare
- piper
Pentru ornat:
- ouă fierte
- frunze de salată verde
- frunze de pătrunjel
Mod de preparare:
Reteta salata berlineza: Carnea fiartă se amestecă bine cu cartofii fierţi tăiaţi cuburi, cu ceapa tăiată mărunt, castraveţii şi ardeii, de asemenea tăiaţi cuburi.
Se toarnă deasupra sosul format din: maioneza amestecată cu ketchup, boia, sare şi piper. Se decorează cu ouă fierte, frunze de pătrunjel şi salata verde.
Pofta buna!
Consommé de Curcan. Aceasta supa clarificata este ideala pentru a pune in valoare aroma delicata a curcanului, oferind in acelasi timp o experienta culinara memorabila. Preparare: 30 minute Gatire: 3 ore Timp total: 3 ore si 30 minute Ingrediente: Carne de curcan (500 g – aripi, piept sau alte parti carnoase): Ofera baza de gust […]
Am facut si eu salata berlineza, dar sub alta forma