Reteta salata de ciuperci marinate

Printeaza

Reteta salata de ciuperci marinate din: ciuperci, ulei, otet, foi de dafin, boabe de mustar, patrunjel, marar, sare, piper.

Ingrediente:Reteta salata de ciuperci marinate

  • 1 kg ciuperci
  • 1 ceaşcă de ulei
  • 100 ml oţet
  • foi de dafin
  • boabe de muştar
  • pătrunjel
  • mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se curăţă şi se spală în câteva ape. Se pun la fiert în apă clocotită cu sare 15 minute şi se lasă la scurs.

Se pune la fiert oţetul cu 200 ml apă, la care se adaugă uleiul, sarea, piperul, foile de dafin. După ce se răceşte, se toarnă peste ciupercile aranjate în borcan. Se adaugă boabele de muştar şi se sigilează borcanul timp de 2-3 zile.

Se serveşte cu multă verdeaţă.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.