Reteta salata de conopida

Printeaza

Reteta salata de conopida din: conopida, ulei, otet, verdeata.

Ingrediente:Reteta salata de conopida

  • 1 conopidă
  • ulei
  • 2 linguri de oţet (zeamă de lă­mâie)
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Conopida se spală foarte bine, se rupe bucheţele, se fierbe în apă cu sare, fără să se lase prea mult, ca să nu se zdrobească. Se scurge şi se lasă să se răcească.

Se adaugă verdeaţa todată mărunt, uleiul şi oţetul. Salata poate fi servita.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.