Reteta salata de dovleac

Printeaza

Reteta salata de dovleac din: dovleac, castraveti, ceapa, rosii, patrunjel, ulei, otet, sare.

Ingrediente:

  • 400 g dovleac
  • 2 castraveţi muraţi
  • 1 ceapă
  • 3-4 roşii
  • 2 legătură de pătrunjel verde
  • ulei
  • oţet
  • sare

 

Mod de preparare:

Reteta salata de dovleac: Dovleacul se curăţă de coajă şi de seminţe şi se taie cubuleţe. Castraveţii muraţi se taie cubu­leţe şi se amestecă cu dovleacul şi cu ceapa dată pe răzătoarea mare.

adaugă uleiul, oţetul, pă­trunjelul, se potriveşte de sare şi se ornează cu roşiile tăiate rondele sau feliuţe.

 

Pofta buna!

 

 

 

Varză Roșie la Cuptor: Garnitura Perfectă

Varză Roșie la Cuptor: Garnitura Perfectă din: varza rosie, ulei de masline, miere, sare, piper. Varza roșie la cuptor reprezintă o metodă simplă, dar extrem de gustosă, de a transforma o legumă obișnuită într-o garnitură rafinată și plină de arome. Coacerea la cuptor îi intensifică dulceața naturală, iar adăugarea de miere, ulei de măsline, sare […]

Ice Tea cu Piersici – Usor de preparat

Ice Tea cu Piersici din: ceai, piersici, apa, miere, gheata, lamaie, menta. Când căldura verii devine copleșitoare, nimic nu se compară cu o gură de ice tea aromat cu piersici. Această băutură, dulce și parfumată, combină delicata infuzie de ceai negru sau ceai verde cu dulceața naturală a piersicilor proaspete. Este nu doar o modalitate […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.