Salata taraneasca de fasole verde din: fasole verde, otet, ulei, usturoi, rosii, marar, sare, piper. Ingrediente: 2,5 kg fasole verde 75 ml oţet 150 ml ulei 100 g usturoi 2 roşii 2 legături mărar sare piper Mod de preparare: Fasolea se pune la fiert în apă clocotită cu sare. După fierbere, se răceşte sau […]
Reteta salata de fasole verde
PrinteazaReteta salata de fasole verde din: fasole, ceapa, usturoi, marar, ulei, otet, sare, piper.
Fasolea verde este o sursă excelentă de nutrienți esențiali, cum ar fi vitamina A, vitamina C, vitamina K, vitamina B6, acid folic și minerale precum potasiu, fier și calciu. De asemenea, este o sursă importantă de fibre dietetice.
Fasolea verde conține fibre dietetice, care pot ajuta la menținerea sănătății digestive. Fibrele contribuie la prevenirea constipației, promovează regularitatea intestinală și pot ajuta la menținerea unui nivel sănătos al zahărului din sânge.
- 1 kg fasole verde
- 1 ceapă
- 2 căţei de usturoi
- mărar
- ulei
- oţet
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fasolea verde se curăţă, se spală şi se fierbe în apă clocotită cu sare.
După ce a fiert, se scurge, se amestecă cu ceapa tăiată solzişori şi cu mărarul tocat mărunt.
Se adaugă usturoi pisat, ulei, otet, sare şi piper, după gust.
Pofta buna!
poate iti place si:
Salata taraneasca de fasole verde
Pofta buna!