Reteta salata de fructe cu frisca

Printeaza

Reteta salata de fructe cu frisca din: para, mar, struguri, piersici, zahar, frisca.

Ingrediente:

  • 1 pară
  • 1 măr
  • 2 linguri struguri (boabe)
  • 2 piersici
  • 1 lin­gură zahăr pudră
  • 1 lingură frişcâ (bătută cu 1 linguriţă zahăr pudră)

 

Mod de preparare Reteta salata de fructe cu frisca:

Se spală mărul, se curăţă şi se dă prin răzătoarea inoxidabilă.

Para se curăţă şi se taie felii.

Pier­sicile se taie în două şi li se îndepărtează samburii.

Se amestecă toate cu boabele de struguri spălate şi zahărul.

Frişca proaspătă se bate cu telul şi, cand e pe jumătate bătută, i se adaugă zahărul cu care se bate în continuare, pana are consistenţa potrivită.

Se garniseşte salata cu frişca bătută şi îndulcită, peste care se pot pune boabe de zmeură sau mure.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.