Spanacul este o legumă verde cu frunze comestibile, cunoscută pentru conținutul său bogat de nutrienți și beneficiile pentru sănătate. Valoare nutrițională bogată: Spanacul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitamina A, vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, calciu, potasiu și magneziu. Antioxidanți: Spanacul […]
Reteta salata de fructe cu miere
PrinteazaReteta salata de fructe cu miere din: zmeura, afine, piersici, pepene, miere.
Ingrediente:
- 1 lingurâ zmeură
- 1 lingurâ afine
- 2 piersici
- 1 felie de pepene galben
- 1 lingură miere de albine
Mod de preparare:
Afinele şi zmeura se curăţă, de asemenea piersicile şi pepenele, care se taie cuburi. Se amestecă toate cu mierea.
Se serveşte in compotiere.
Pofta buna!
Conopida la cuptor cu brânză și mărar
din: conopida, branza rasa, marar, sare, piper, ulei. Această rețetă delicioasă de conopidă la cuptor cu brânză și mărar este o alegere excelentă pentru cei care doresc să adauge mai multe legume în dieta lor și să savureze un preparat cu un gust bogat. Conopida este o legumă […]
Vinul este o băutură alcoolică făcută din sucul fermentat de struguri. Din punct de vedere tehnic, orice fruct poate fi folosit pentru vin (adică mere, merisoare, prune etc.), dar dacă pe etichetă scrie doar „vin”, atunci este făcut cu struguri. (Apropo, strugurii de vin sunt diferiți de strugurii de masă ). Strugurii […]
aina, lapte, ou, ulei, drojdie, sare, cartofi, sare sarat. Ingrediente: Aluat: 600 g făină 200-250 ml lapte 1 ou 3 linguri ulei 10 g drojdie proaspătă 1 praf de sare Umplutură: 4-5 cartofi 200 g caș sărat (sau telemea) Mod de preparare: Aluat: se dizolvă drojdia în lapte […]