Brânza Telemea: Beneficii, Valori Nutriționale și Rețete Delicioase. Branza Telemea – Probabil cea mai populară brânză românească, telemeaua este o brânză sărată, maturată în saramură, cu o textură fermă și un gust variind de la blând la intens. Procesul de fabricație al brânzei telemea a evoluat de-a lungul secolelor, dar metodele tradiționale de producție încă […]
Reteta salata a la russe
PrinteazaReteta salata a la russe din: cartofi, morcovi, telina, pastarnac, patrunjel, margarina, mazare, castraveti, gogosari, mustar, maioneza, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 2 morcovi
- 2 ţeline mici
- 2 rădăcini de păstârnac
- 2 rădăcini de pătrunjel
- 50 g margarină
- 200 g mazăre
- 4 castraveţi muraţi
- 2 gogoşari muraţi
- muştar
- maioneză de post
- sare
- piper
Mod de preparare:
Reteta salata a la russe: Zarzavaturile se curăţă, se fierb întregi, se taie cuburi. Castraveţii şi gogoşării se spală, se taie cubuleţe.
amestecă toate, se încorporează margarina topită, sarea, piperul, apoi se adaugă 2/3 din maioneză (1/3 se păstrează pentru ornat).
Pofta buna!
Ciorbă a la Grec Vegetariană – Rețetă Ușoară și Aromată
Ciorbă a la Grec Vegetariană – Rețetă Ușoară și Aromată din: supa de legume, morcovi, radacina de patrunjel, radacina de telina, ceapa, ardei gras, smantana vegetala, galbenusuri de ou, orez suc de lamaie, sare, piper, patrunjel sau marar. Savurați o ciorbă a la grec adaptată pentru un regim vegetarian, îmbogățită cu legume proaspete și aromate. […]