Reteta salata cu somon afumat

Printeaza

Reteta salata cu somon afumat din: cartofi, somon, ardei, ceapa, morcov, busuioc, lamaie, marar, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 cartofi
  • 1 file de somon afumat
  • 1 ardei gras galben
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 morcov
  • busuioc
  • 1 lămâie
  • 2 fire de mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli şi cureţi cartofii şi morcovul, îi tai cubuleţe şi-i fierbi. La sfârşit, îi treci printr-un jet de apă rece şi-i pui într-un bol.

Adaugi fâşii de ardei gras, ceapa tocată, mărarul şi bucăţi de somon afumat. Sărezi şi piperezi şi adaugi zeama de lămâie şi frunze de busuioc.

 

Reteta salata cu somon afumat

Reteta_salata_cu_somon_afumat

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Ceapă Caramelizată Delicioasă

Ceapă Caramelizată Delicioasă din: ceapa, unt, zahar brun, otet balsamic, sare, piper. Ceapa caramelizată este o delicatesă folosită adesea în bucătăria europeană și orientală. Procesul de caramelizare scoate la iveală dulceața naturală a cepei, transformând-o într-o garnitură sau umplutură perfectă pentru numeroase preparate.   Ingrediente: 4 cepe mari, tăiate felii subțiri 3 linguri de unt […]

Gem de Măceșe – Deliciu cu Proprietăți Nutriționale

Gem de Măceșe – Deliciu cu Proprietăți Nutriționale din: macese, zahar, pectina, apa. Gemul de măceșe este o rețetă tradițională din multe regiuni ale lumii. Măceșele sunt cunoscute pentru proprietățile lor antioxidante și pentru conținutul ridicat de vitamina C. Ingrediente: 1 kg de măceșe proaspete 700 grame de zahăr 1 plic de pectină (opțional) 500 […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.