Reteta salata vinegreta

Printeaza

Reteta salata vinegreta din: sfecla, morcovi, cartofi, ulei, otet, zahar.

Ingrediente:Reteta salata vinegreta

  • 600 g sfeclă roşie
  • 600 g morcovi
  • 800 g cartofi
  • 100 ml ulei
  • 30 ml oţet de 9 grade
  • 20 g zahăr

 

Mod de preparare:

Morcovii curăţaţi, sfecla şi cartofii în coajă se fierb separat. Când s-au răcit, se curăţă şi se taie in felii subţiri.

Se amestecă toate la un loc, se stropesc cu un amestec de ulei, sare, oţet şi zahăr.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.