din: grapefruit, lemongrass, chilli, frunze de menta. Adaugand ingrediente aromatice smoothie-urilor si sucurilor le transforma in bauturi seducatoare. Incercati cardamom, lemongrass sau menta si nu veti regreta. Scurile naturale reprezintă băuturi obținute din presarea sau stoarcerea fructelor și legumelor, fără adăugarea de conservanți, arome artificiale sau îndulcitori. Aceste sucuri păstrează […]
Reteta salsa de rosii
PrinteazaReteta salsa de rosii din: rosii, usturoi, otet, sare, piper, chimion, boia, ulei.
Ingrediente:
- 1 conservă de roşii de 450 g
- 5 căţei de usturoi
- 2 linguri de oţet de vin
- sare
- piper
- chimion
- 1 priză de boia dulce
- 4 linguri de ulei de măsline presat la rece
- 500 g roşii
Mod de preparare:
Roşiile la conservă se toarnă într-un blender (cu tot cu suc) şi se pasează, fără a se omogeniza perfect. adaugă usturoiul curăţat şi zdrobit.
asezonează cu oţetul devin, sarea, piperul, chimionul şi boiaua. pasează totul intr-un sos fin şi se înglobează treptat uleiul de măsline.
Roşiile proaspete se spală şi se usucă, li se îndepărtează cotolrele şi se taie felii. Feliile de roşii se aranjează pe un platou. Se toarnă pe deasupra sosul de roşii.
Inainte de a se servi, se păstrează 30 de minute la frigider.
Reteta salsa de rosii
Pofta buna!
piept de pui, sos de soia, orez, ulei, supa de pui, ceapa, ardei gras, telina, oua, salata verde. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de […]
Pak choi cu tofu și sos de usturoi
din: pak choi, usturoi, ulei de susan, tofu, sos de soia, otet de orez, orez. Pak Choy, o varietate de varză chinezească, adaugă o textură crocantă și o aromă ușor dulceagă, în timp ce tofu-ul oferă o sursă bună de proteine pentru această mâncare vegetală. Ingrediente: […]