Reteta sos napoletan

Printeaza

Reteta sos napoletan din: suc de rosii, faina, ulei, piper, busuioc, tarhon.

Ingrediente: 

  • 1 l suc de roşii
  • 50 g făină
  • 1 lingură ulei
  • 5-6 boabe de piper
  • 1 lingură busuioc
  • 1 lingură tarhon

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert sucul de roşii şi, când dă în clocot, se încorporează făina, în ploaie. Se adaugă boabele de piper. Se fierbe timp de 10 mi­nute, amestecând continuu.

La final, se adaugă tarhonul si busuiocul tocate mărunt.

 

 

Savurati!

 

 

Sos de mustar – perfect pentru orice preparat

Sos de mustar – perfect pentru orice preparat – Sosul de mustar este un adaos versatil și delicios pentru o varietate de preparate culinare. Indiferent dacă îl folosiți pentru a marina carne, ca dressing pentru salate sau ca dip pentru legume, acest sos simplu de preparat vă va impresiona cu siguranță. Descoperiți rețeta noastră de […]

Sos de gorgonzola

Sos de Gorgonzola: o alegere excelentă pentru cei care apreciază aromele bogate și intense. Acest sos cremos este perfect pentru a însoți fripturile, pastele sau legumele. Prepararea acestui sos este rapidă și ușoară, transformând orice fel de mâncare într-o experiență culinară deosebită. Ingrediente Gorgonzola (150g): O brânză albastră italiană cu un gust intens și cremos. […]

Sos de iaurt cu menta

Sos de iaurt cu menta – Răcoritor și Ușor de Preparat: un deliciu răcoritor care completează perfect o varietate de preparate culinare. Fie că îl folosiți ca dip pentru legume, ca dressing pentru salate sau ca sos pentru carne la grătar, acest sos vă va încânta papilele gustative cu prospețimea sa. Ingrediente: Iaurt grecesc (250g) […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.