Reteta sos pentru friptura

Printeaza

Reteta sos pentru friptura din: pasta de rosii, pasta de chili, zeama de lamaie.

Ingrediente:

  • 1/3 cană zeamă de la carnea de vită
  • 2 linguriţe pastă de roşii
  • 1 linguriţă pastă de chili
  • zeama de la o lămâie

 

 

Mod de preparare:

Prăjiţi într-o tigaie ceea ce rămâne din amestecul în care a-ţi marinat carnea, adăugaţi zeamă de lămâie, sosul tomat, sosul de chili şi zeama de carne şi lăsaţi pe foc până când amestecul este bine făcut.

Răsturnaţi conţinutul într-un castronel. Acest sos se serveşte prioritar cu carnea prăjită de vită.

 

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.