Sote de Păstârnac cu Miere și Scorțișoară din: pastarnac, miere, scortisoara, ulei, sare, piper, rozmarin. Soteul de păstârnac cu miere și scorțișoară reprezintă o combinație perfectă între dulceața naturală a păstârnacului și notele calde, condimentate ale scorțișoarei. Este o rețetă simplă, dar sofisticată, care transformă orice masă obișnuită într-o experiență culinară remarcabilă. Această preparare aduce […]
Reteta sote de legume
PrinteazaReteta sote de legume din: mazare, morcovi, gulii, ulei, sare, piper, patrunjel.
Ingrediente:
- 250 g mazăre congelată
- 200 g morcovi
- 200 g gulii
- 2-3 linguri ulei
- sare
- piper negru
- frunze de pătrunjel verde
Mod de preparare:
Alegi gulioare tinere, care sunt fragede; cu cât sunt mai mari şi mai bătrâne, cu atât sunt mai aţoase şi fierb mai greu, calitatea acestor legume influenţând timpul de preparare.
Cureţi şi speli legumele. Tai morcovii rondele, guliile bastonaşe groase de 1 cm şi le înăbuşi în ulei încins şi puţină apă.
După 15 minute, adaugi mazărea, puţină apă şi le înăbuşi sub capac.
Adaugi sare, un praf de piper proaspăt măcinat şi laşi să se evapore apa.
La sfârşit, presari pătrunjelul fin tocat.
Pofta buna!
Sote de broccoli cu aroma de ghimbir
Sote de broccoli cu aroma de ghimbir din: ulei, usturoi, broccoli, ghimbir, sos de soia. Rețetele low-carb sunt concepute pentru a minimiza consumul de carbohidrați. Acestea sunt populare în rândul persoanelor care urmează diete pentru scăderea în greutate, îmbunătățirea sănătății metabolice sau controlul anumitor afecțiuni, cum ar fi diabetul. Beneficii Scădere în Greutate: Multe studii […]
Sote de fasole verde cu marar din: fasole verde, otet, apa, usturoi, sare, fulgi de chili, marar. Reteta low carb Ingrediente: 400gr fasole verde congelata 60ml otet 60ml apa 1 catel usturoi 2 lingurite sare 2 lingurite fulgi de chili 3 linguri marar uscat Mod de preparare: Fierbeti fasolea la aburi aprox 10-15 minute. […]