Reteta spaghete bolognese

Printeaza

Spaghete bolognese din: spaghete, carne tocata, ceapa, rosie, sos de rosii, ulei, sare, piper, cimbru, busuioc.

Ingrediente:Spaghete bolognese

  • 100 g spaghete
  • 300 g amestec de carne tocată
  • 1/2 ceapă
  • 1 roşie
  • 1/2 ceşcuţă cu sos de roşii
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei. Adaugă carnea tocată şi presară un praf de sare şi piper. Lasă pe foc să se înăbuşe.

Separat, opăreşte roşia, decojeşte-o şi paseaz-o cu furculiţa. Adaugă sosul de roşii, puţin busuioc şi cimbru şi pune pe foc. Lasă să dea într-un clocot ca să se întrepătrundă aromele. Sosul astfel obţinut, toarnă-l peste carnea înăbuşită.

Amestecă uşor, încorporează spaghetele fierte separat şi lasă foarte puţin pe foc. Serveşte-le simple sau cu puţin parmezan ras deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.