Reteta sufleu cu branza

Printeaza

Reteta sufleu cu branza

Ingrediente:

  • 7 linguri branza rasa
  • 5 ouă
  • sare
  • piper

Pentru sos alb:

  • 1 1/2 lingură unt
  • 2 linguri făină
  • 2 ceşti lapte
  • 2 linguri smîntînă
  • 2 linguri şvaiţer ras

 

Mod de preparare:

Reteta sufleu cu branza: In loc de caşcaval luăm brînză albă, stoarsă bine de apă, într-un tifon.

Cînd fierbe sosul, punem brînza rasă şi două linguri de smîntînă, ca să se lege bine compoziţia.

Apoi luăm cra­tiţa de la foc, adăugăm 4 gălbenuşuri şi două linguri de şvaiţer ras şi amestecăm bine. Batem albuşurile spumă şi le ames­tecăm cu compoziţia.

Ungem forma cu unt, punem în fund 2-3 bucăţele de unt, ca alunele, şi turnăm compoziţia în vas.

Presărăm cu şvaiţer ras şi dăm la cuptor.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Ar merge o salata Tabbouleh la sufleul asta de branza.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.